Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
164.990 Ft
Menny.:db

ALPINE KIT-HALO-TRA7S

Ár:
164.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 21418
Cikkszám: ALKITHALOTRA7S
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás, ha ma megrendeli a terméket: 2023. december 07.
Szállítási díj: 1.500 Ft
Gyártó: Alpine

Leírás és Paraméterek

Ford Transit Custom szerelőkészlet
Forgó beépítőkészlet Ford Transit Custom-hoz, 1DIN alvázhoz alkalmas alpesi autóhifi vagy műholdas navigáció felszereléséhez akár 11 hüvelykes monitorral.

A KIT-HALO-TRA7S telepítőkészlet lehetővé teszi, hogy egy 1DIN Alpine Halo rendszert 9 hüvelykes vagy 11 hüvelykes képernyővel (INE-F904D, INE-F904DC, iLX-F115D, iLX-F905D) tökéletesen integráljon egy Ford Transit Custom (modellbe) 2018-as év ->). A készlet lehetővé teszi az Alpine egység ±10°-os vízszintes elforgatását is.

A KIT-HALO-TRA7S tartalmaz egy CAN-UART interfészt, amely támogatja a kormánykerék távirányító gombjait (a legújabb adatprotokoll, beleértve a SIRI-t és az OK Google támogatást). Tartalmaz továbbá egy plug-and-play kábelköteget, amellyel könnyedén csatlakoztathatja Alpine egységét a Ford járműhöz, egy kamerakábel-adaptert (Alpine direct – RCA), egy antennaadaptert és egy USB-adaptert. A kábelköteg könnyű hozzáférést biztosít a CAN-busz gyújtás-, sebesség- és irányváltó jeléhez.

Még a járműbeállítások funkcióját is megtarthatja az Alpine fejegységben, és tartalmazza a kényelmes „Preflight-Check” funkciót a lakóautó-vezetők számára.

A KIT-HALO-TRA7S csak olyan járművekkel kompatibilis, amelyek eredeti Ford 1DIN rádióval (T15114A modell) vagy rádió előkészítéssel rendelkeznek. Az eredeti Ford navigációs rendszerrel rendelkező járművekhez az eredeti Ford 1-DIN dísztárcsa szükséges. Kérjük, kérdezze meg kereskedőjét.

Eredeti rádiós és e-hívó rendszerrel felszerelt járművek: az e-call rendszer működőképes marad, de esetenként hibaüzenet is megjelenhet (a rádiós felkészítéssel rendelkező járműveknél ez a probléma nem jelentkezik).

Plug-and-play kábelköteg az Alpine Halo 9/11 és a Ford Transit Custom elektromos rendszerének csatlakoztatásához
CAN – UART interfész
Tartalmazza a kormánykeréken található távirányító interfészt, amely lehetővé teszi az Alpine Halo rendszer működtetését a kormánykerék gombjairól (beleértve a telefonkezelést, a SIRI és az OK Google támogatást)
Egyedi beépítési konzol és díszlap
Műanyag díszítő panel
Kamerakábel adaptert tartalmaz (Alpine Direct to RCA)
Antenna adaptert és USB adaptert tartalmaz
Kompatibilis autók: Ford Transit Custom 2018 →
minimális rendelhető mennyiség: 1 db